Sliedrecht Sport in Baku live op Merweradio

Nieuws

SLIEDRECHT - Sliedrecht Sport speelt dinsdag 23 oktober de eerste van twee wedstrijden in het toernooi om de CEV-Cup. Tegenstander is het sterke Igtisadchi Baku uit Azerbeidzjan, dat in de nieuwe samenstelling maar liefst zeven speelsters heeft opgenomen uit de nationale selectie van Thailand. Dit land eindigde afgelopen zondag op het eindtoernooi om de World Grand Prix in het Chinese Ningbo op een keurige vierde plaats.

De wedstrijd in Baku begint om 15.00 uur Nederlandse tijd (18.00 uur in Baku). De return volgt op dinsdag 30 oktober in het Topsportcentrum in Rotterdam. Aanvang 20.00 uur.

MerweRadio reist mee met de selectie van Sliedrecht Sport en verzorgt dinsdag 23 oktober in een extra uitzending van Sport Actueel een rechtstreeks verslag van de wedstrijd vanuit het Sports Games Palace in Baku. De uitzending op MerweRTV (105.4 FM) begint om 14.00 uur. Vanuit de studio aan het Dr. Langeveldplein verzorgt Bas Bisschop de presentatie, Andre van Leeuwen schuift aan als analist. Het verslag vanuit Baku wordt gedaan door Wim van Mourik. De uitzending is tevens te volgen via de live-stream van www.merweradio.nl.

advertentie