Tweets van de week

Nieuws

@moniqueboer26: Kan iemand mij nog vertellen wie hier voorrang heeft op de kruising Valkhof en fietspad Horst #Sliedrecht (zie foto 1)

@VvanOs: Lol deze vrouw laat even haar schapen uit. Dat je weer weet dat je in Sliedrecht bent. (zie foto 2)

@AntonvanRees: Zou bouwverkeer Bonkelaerstaete een probleem worden of zou de huidige structurele haal- en breng-chaos van de Calvijnschool het probleem zijn.

@prosliedrecht: Volgens ons is het probleem dat de Zuiderzeestraat gewoon te smal is en een extra in/uitgang Stationsweg wellicht een optie is.

@BernadetteBrus: hardinxveld en sliedrecht samen?? Yes, ik doe het al 30 jaar! en er is niets mis mee.

@NottyNorma: #ligrolstoel #tweedehands gezocht type netti 3 ik wil naar buiten kan niet zonder deze rolstoel pls retweet #durftevragen

@GerardJvanWijk: Een voordeel is er sowieso aan een fusie tussen Hardinxveld en Sliedrecht. In Sliedrecht strooien ze veel beter dan in Hardinxveld.

@pjjvolker: Gantelweg #Sliedrecht, pad naast brandweer is lichtmast 10A nog steeds defect. Vorige week al gemeld. Gemeente Sliedrecht doe er wat aan.

@MerwedeKorfbal: Vanavond algemene ledenvergadering gehad bij @Merwedekorfbal waarbij vooral de financiele huishouding afgelopen jaar positief indruk maakte

@cndejager: interessante info gelezen #toekomsthardinxveld. Goede aansluitingen #toekomstsliedrecht mogelijk. Samenwerken reële optie en noodzaak!

@biossliedrecht: Fantastische deal gesloten met Zon&Zo. Binnenkort draait de Bios Sliedrecht op zonne-energie Onze toekomst en de van iedereen is groen!

@wdruiter: H-veld G-dam en Sliedrecht samenwerkings-of herindelingspartners? Het zal druk worden tijdens De Ontmoeting van 29 oktober en 15 november!

@jentek95: Mijn opa zegt dat alle mooie vrouwen uit Sliedrecht komen. Die waren niet in candle gister

@fcmulder: Toch leuk als de nieuwe burgemeester @BramvanHemmen de moeite neemt om te antwoorden via Twitter! Hippe burgemeester #Sliedrecht #welkom

@OSCMobyDick: Op vrijdag 16 november organiseren wij va. 20.30 uur een introductieduik voor geïnteresseerden! Locatie: bronbad De Lockhorst #sliedrecht

@DJHeezen: Komt er nu nog #glasvezel in #Sliedrecht ? Ik hoor er niets meer over :(

@peptalk010: Rotterdam is in @BramvanHemmen straks wèl een bestuurder van grote klasse kwijt aan Sliedrecht. #bedanktbramwegaanjemissen

advertentie