Vrouwen v.v. Sliedrecht niet opgewassen tegen Stedoco

2 december 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Na een periode van drie weekenden waarin de dames niet in actie kwamen, stond de lastige klus tegen het derde damesteam van Stedoco op het programma. Een team dat enkele oud-topspeelsters herbergt en het balletje makkelijk en zuiver laat rondgaan. Zonder de geblesseerde keepster Ilse Verwijs was Sliedrecht verdedigend kwetsbaarder dan anders. Het werd 1-6.

De Sliedrechtse dames voetbalden helemaal niet slecht voor een ploeg zonder wedstrijdritme en konden meer dan eens gevaarlijk worden via de flanken. Sera de Bruin moest enkele malen ten koste van een hoekschop worden afgestopt en had pech met een strak schot in de korte hoek dat ternauwernood door de keepster werd gestopt. Op links speelde Erica Martins onbevangen en bekroonde haar optreden met de enige Sliedrechtse treffer in deze wedstrijd. De teams gingen pauzeren bij een 1-4 ruststand.

In de tweede helft bleef het spelbeeld onveranderd en wist Stedoco nog twee treffers bij te schrijven zodat de eindstand werd bepaald op 1-6. Aan werklust ontbrak het niet bij de thuisploeg, maar over de hele wedstrijd gezien was dit te weinig om opgewassen te zijn tegen het fysiek sterke en technische betere Stedoco.

Volgende week mogen de vrouwen naar Groot-Ammers

advertentie
advertentie