Kom Aan Tafel! is het Leukste restaurant van Sliedrecht

3 december 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Kom Aan Tafel! aan de Kerkbuurt 32 in Sliedrecht is verkozen tot het leukste restaurant van de gemeente Sliedrecht. Met maar liefst 270 stemmen en een gemiddeld cijfer van een 8,8 liet Kom Aan Tafel! haar Sliedrechtse collega's ver achter zich in de strijd voor de titel 'leukste restaurant van 2012'.

Youri Labee en Amber Peele van Kom Aan Tafel! zijn ontzettend trots op deze titel en zijn blij dat hun gasten zo fanatiek op hen hebben gestemd. ,,Hier doe je het voor: tevreden gasten die ons deze titel gunnen'', vertelt Youri. ,,Dit is de absolute bekroning op ons harde werk.''

Met de titel 'Leukste restaurant van de gemeente Sliedrecht' is Kom Aan Tafel! er overigens nog niet. ,,We gaan het liefst voor de nationale titel'', aldus de jonge horeca-ondernemers.

Kom Aan Tafel! bevindt zich momenteel in de provinciale verkiezing en neemt het op tegen de overige gemeentewinnaars uit de provincie Zuid-Holland. Tot en met 12 december kan er opnieuw worden gestemd via restaurantverkiezing.nl/komaantafel of op de website van Kom Aan Tafel!: www.kom-aan-tafel.nl.

Op 17 december wordt in het Steigenberger Kurhaus Hotel in Scheveningen bekend gemaakt wie er met de Provincie Award vandoor gaat. Ook zal dan bekend worden gemaakt wie de landelijke winnaar is geworden.

advertentie
advertentie