Bijzondere combinatie in Elektra: Rinus en De Melomanics

4 december 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Elektra combineert zaterdag 15 december het onmogelijk met elkaar. Die avond staat de Nederlandstalige youtube hitzanger Rinus op het podium. Even later vult de dansbare elektro muziek van The Melomanics de ruimte van het jongerencentrum. Er lijkt maar een enkele overeenkomst te zijn tussen deze twee acts: ze weten hoe ze een feestje moeten bouwen.

Zanger Rinus... wie heeft de hype rondom het internetfenomeen niet meegekregen. Met zijn youtube hits als "Met Romana op de Scooter'', "Jij mag eerder rijden'' en "Hey Marloes'' is hij een ware cult held geworden. Hij gaat ver over de 10 miljoen views heen op internet. Zaterdag is Rinus te bewonderen in Elektra en zal hij na afloop een meet & greet houden voor zijn fans.

De Melomanics nemen afscheid van Nederland met een klein toertje langs de zalen die zij als leukste ervaren hebben. En dat is een complimentje voor de vrijwilligers en de bezoekers van JC Elektra want ook hier komen ze afscheid nemen van muziekminnend Nederland. De Melomanics waren op hun hoogtepunt in het seizoen van 2007/2008 met als klapper Lowlands 2007. Hier mochten ze een "silent sessie'' spelen voor Essent en stonden ze in een stampvolle tent voor een paar duizend dansende festivalbezoekers te spelen. Nu komen ze nog een keer terug om te doen waar ze goed in zijn: de bezoekers van JC Elektra een onvergetelijke avond laten beleven.

Entree: 5 euro. Aanvang: 20.00 uur.

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.facebook.com/people/poppodium-elektra/

advertentie
advertentie