Nieuwe cursus bloemschikken Groei en Bloei

7 december 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Bloemschikclub Crocus van de vereniging Groei en Bloei afdeling Alblasserwaard start het komende jaar weer met een nieuwe cursus bloemschikken. Iedere eerste woensdagavond van de maand wordt een bloemstuk gemaakt in De Lockhorst. Professionele bloemisten begeleiden de lessen stap voor stap. Het groen en de bloemen komen vers van de veiling, waardoor het bloemstuk doorgaans zeker 2 à 3 weken mooi blijft. De cursus is zowel voor gevorderde als voor beginnende deelnemers.

Deelnemers die een keertje niet aanwezig kunnen zijn, mogen een vervanger sturen of de bloemen op laten halen. Of bij ziekte krijgt de deelnemer een bloemstuk van Groei en Bloei thuis. In de maanden juli en augustus wordt er geen les gegeven. De prijs voor een jaar bloemschikken (tien keer) bedraagt € 150,00, inclusief ondergrond (schaal, bloempot of krans) en koffie/thee.

Het bloemschikken is alleen voor leden van Groei en Bloei. Zij ontvangen iedere maand het Tijdschrift Groei en Bloei en kunnen gratis deelnemen aan de lezingen, kofferbakruilbeurzen en dergelijk. Meer informatie: Alie Stout, 0184-612224, aliestout@kpnplanet.nl, www.alblasserwaard.groei.nl.

advertentie
advertentie