Gratis informatieavond voor startende ondernemers

7 december 2012 om 00:00 Nieuws

DRECHTSTEDEN - Kamer van Koophandel Rotterdam houdt op donderdag 13 december een bijeenkomst voor mensen uit de regio die van plan zijn een eigen bedrijf te beginnen. De bijeenkomst wordt gehouden in Weizigt, Van Baerleplantsoen 30 in Dordrecht. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de toegang is gratis.

Tijdens een presentatie van de Kamer van Koophandel wordt de weg naar een succesvolle start van een eigen bedrijf besproken. Stap voor stap geeft de startersadviseur aan waarmee je als beginnend ondernemer te maken krijgt. Aan de orde komt onder andere het schrijven van een ondernemingsplan, het opzetten van een administratie, het afsluiten van verzekeringen en de zoektocht naar de perfecte bedrijfsruimte. Jonge ondernemers uit de regio delen hun ervaringen met de aanwezigen en geven een beeld van ondernemen in de praktijk.

Het laatste deel van het programma bestaat uit een forumgesprek met deskundigen. Dit forum geeft op een leuke manier antwoord op vragen van de gespreksleider en mensen uit de zaal. Daarna is het mogelijk een bezoek te brengen aan de informatiemarkt. Op deze markt zijn stands van diverse partijen waarmee startende ondernemers te maken krijgen zoals de Belastingdienst, lokale banken, een accountant en natuurlijk de Kamer van Koophandel.

Aanmelden is mogelijk via de website van de Kamer van Koophandel of telefonisch via 010-4027610.

advertentie
advertentie