Snertwandeling Wingerde heen en weer

Nieuws

WIJNGAARDEN - Na de buikvullende dagen van de Kerst is het op donderdag 27 december tijd om hier wat aan te doen. Dan start om 16.00 uur bij het IJsclubgebouw in Wijngaarden de zevende snertwandeling voor het hele gezin over ongeveer 5 kilometer. De route loopt eerst langs Timmerbedrijf J. van der Plas (Westeinde 34) waar warme chocolademelk, koffie of thee met koek wordt genuttigd. Vervolgens gaan de wandelaars naar de familie Van Veldhuizen (Oosteinde 26) waar gekozen kan worden uit punch, glühwein en warme limonade. Daarna keert de groep weer terug naar het IJsclubgebouw waar erwtensoep met stokbrood klaar staat.

Bij de start zijn fakkels die uitgedeeld worden, maar zelf voor enige verlichting zorgen wordt ook op prijs gesteld. Dirk Houweling sponsort de wandeling en de organisatie is in handen van IJsclub Nooit Gedacht uit Wijngaarden.

De kosten bedragen 3 euro per persoon all-in, kinderen t/m 12 jaar 2 euro. Deelname is voor eigen risico. Veiligheidshesjes worden aangeraden. Onder de deelnemers worden een stel prijsjes verloot.

advertentie
advertentie