The Choax in The Aftershock en De Huifkar

Nieuws

SLIEDRECHT - De bluesband The Choax speelt vrijdagavond 21 december live op het vernieuwde podium van Bar de Huifkar. Eerder op de avond zijn zij al te zien en te horen bij The AfterShock op MerweRTV.

De band bestaat uit Kars van Nus (zang en bluesharp), Jeremy Aussems (zang en gitaar), Mart Hoppenbrouwers (gitaar), Mathijs Roks (drums) en Rico Hagemeijer (bas). De bandleden hebben met hun diverse andere bands hun sporen in de blueswereld al verdiend. Ze hebben nu echter de handen ineen geslagen om hun eigen idolen te vereren. The Choax is namelijk een tributeband voor de Engelse bluessensatie The Hoax.

Het vijftal betreedt vrijdagavond vanaf 19.00 uur het podium van studio 1 bij MerweRadio tijdens The ARE om op te bouwen en te soundchecken. Vanaf 20.00 uur tijdens The AfterShock begint de band te spelen. Na afloop wordt er snel afgebroken om verder te gaan in Bar de Huifkar. Hier is de toegang gratis. Ook wordt er weer voor een hapje verzorgd. De band start rond 22.00 uur met opbouwen en het concert begint tegen 23.00 uur.

The Aftershock is te beluisteren op MerweRadio en ook te zien op MerweTV. Via www.merwertv.nl kan er ook gekeken en geluisterd worden. Presentatie: Ed Jonkers en José Kraayeveld. Techniek: Arie "van Willigen. Audio-ondersteuning: Jan Willem Reimelink. Video-assistentie: William de Wee. Regie: Hennie Wijnja en Joop Labee.

Voor meer informatie over de band: www.the-choax.nl

advertentie
advertentie