NAC op bezoek bij Sliedrecht

18 december 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het C2 team van profclub NAC speelde op De Lockhorst een oefenwedstrijd tegen de C1 van v.v. Sliedrecht. De Brabantse talentjes, getraind door oud-profvoetballer Rob Penders, spelen in een landelijke BVO competitie en draaien boven in mee. Het werd een leuke wedstrijd waarbij NAC het betere van het spel had, maar Sliedrecht een lesje in effectiviteit gaf: 4-2.

Uitblinker bij Sliedrecht was Van Stek die in de eerste helft met twee treffers zijn ploeg op 2-0 bracht. Na rust kwam NAC feller uit de startblokken. Het tempo ging omhoog en het wachten was op de aansluitingstreffer. De kwam ook snel, maar Sliedrecht had het antwoord al weer klaar: Van Stek. Hij scoorde zijn derde. Het werd zelfs nog 4-1 door Yilmaz uit een corner. NAC zette nog een keer aan en bracht de eindstand op 4-2.