Opening nieuw pand Hoek en Blok levert 10.250 euro op voor Cystic Fibrosis Stichting

18 december 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Met een groot feest voor klanten, relaties en medewerkers vierde Hoek en Blok -accountants, belastingadviseurs en fiscalisten- donderdag niet alleen de opening van een nieuwe aanbouw en de renovatie van het bestaande kantoor in Sliedrecht, ook het nieuwe logo, slogan en website werden gepresenteerd. Ter gelegenheid van de festiviteiten overhandigde algemeen directeur Wim Stuij een bedrag van 10.250 euro aan oud-Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage, in zijn rol als ambassadeur van de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Deze stichting zet zich in voor mensen met taaislijmziekte.

De kleine 500 aanwezigen kregen een rondleiding door het nieuwe pand en konden met eigen ogen zien wat Stuij bedoelde met 'gastvrij, sfeervol en praktisch'. ,,Wat voor mij het belangrijkste was, was dat het een praktisch, zakelijk pand zou worden, maar wel met een hartelijke, haast huiselijke uitstraling. Je moet je echt welkom voelen als je bij ons binnenstapt. We zijn op zoek gegaan naar het keukentafelgevoel, want daar vinden de beste gesprekken plaats.''

Mede directielid Letty Voets: ,,We hebben bewust veel hout en natuurtinten toegepast. Dat is niet alleen mooi, maar het straalt in alles rust en ruimte uit.'' Het was dan ook een mooie onderstreping van de nieuwe slogan van Hoek en Blok: 'wij geven rust en ruimte aan ondernemers', die eveneens die avond onthuld werd.

Hoek en Blok biedt diverse vormen van zakelijke dienstverlening aan ondernemers en ondernemingen. Het gaat om accountancy, belastingadvies, juridische ondersteuning, subsidie-advies en ondersteuning op het gebied van arbo- en personeelszaken en -administratie.

Bij Hoek en Blok werken zo'n 100 professionals verdeeld over de vestigingen in Sliedrecht en Barendrecht. Hoek en Blok is mede-oprichter van Morison International en biedt via dit netwerk soortgelijke dienstverlening in meer dan 65 landen wereldwijd.

advertentie
advertentie