Programma Elektra in de kerstvakantie

21 december 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Dankzij Elektra hoeven de Sliedrechtse jongeren zich deze kerstvakantie niet te vervelen. Vrijdag 28 december wordt er tussen 17.30 en 18.30 uur een akoestische bluessessie gegeven in het sportcafé door Leif De Leeuw & Britt Jansen. Dinsdag 31 december is er een Fout & Nieuw feest met DJ Jelly. En vrijdag 4 januari spelen de schoolband Bad Attitude en Sharp04 in het jongerencentrum.

Het nieuw team van vrijwilligers van het sportcafé hebben de getalenteerde bluesgitarist Leif de Leeuw en zangeres Britt Jansen uitgenodigd om een akoestische bluessessie te houden. De 17-jarige Leif De Leeuw, is voor vele bluesliefhebbers geen onbekende meer. Hij heeft zich al op menig bluesfestival bewezen. Hij komt samen met de vaste zangeres van zijn band, Britt Jansen. Ze spelen een sessie van ruim een uur, van 17.30 tot 18.30 uur, met eigen werk afgewisseld met een Entree: gratis

Het Fout & Nieuw met DJ Jelly op dinsdag 31 december begint om 22.00 uur. Entree: 3,50 euro.

Vrijdag 4 januari vindt de tweede editie van School Of Rock plaatsmet de bands Bad Attitude en Sharp04. De jongens van Bad Attitude zijn de voortrekkers van dit scholiereninitiatief. Ze spelen samen met de jongens van Sharp 04, die hoge ogen gooiden op de laatste editie van de Lagewaard Awards.

Aanvang: 15.00 uur. Entree: gratis.

advertentie
advertentie