Presentatie Ouweneel over de eindtijd

30 december 2012 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De landelijk bekende bijbelleraar Frank Ouweneel zal in Sliedrecht in de theaterzaal van de Lockhorst de jaarlijkse eindtijd-Bijbelstudie geven onder de titel "Licht van de Bijbel over de huidige ontwikkelingen in de wereld'' (editie 2012). Ondersteund door honderden indringende beelden van het jaar 2012 (projectie op twee levensgrote schermen) zal Ouweneel, zoals hij zegt, "stilstaan bij de nauwkeurigheid waarmee de Bijbel over de actuele gebeurtenissen schrijft".

Er is waarschijnlijk nog nooit zoveel nagedacht en gesproken over de eindtijd als in het jaar 2012. Duizenden wereldbewoners lopen rond met allerlei scenario's over het definitieve einde van onze planeet. Hun mening dat "de grote finale'' op korte termijn zal plaatsvinden, baseert men onder andere op de in de beroemde Maya-kalender vermelde datum '21 december 2012' en op publicaties van wetenschappers, religieuze onderzoekers en geheimzinnige genootschappen die zich bezig houden met neutrino's, UFO's, graancirkels, zonnestormen, het Higgsdeeltje, de Maitreya, de Twaalfde Imam, enzovoort. Ouweneel zal vanuit de Bijbel ''de eindtijd'' belichten. Volgens Ouweneel wijst de Bijbel erop dat Jezus' wederkomst aanstaande is; God Zelf waarschuwt voor een oordeelperiode die direct na Jezus' wederkomst zal aanbreken.

Ouweneel zal onder andere aandacht besteden aan voortekenen als de dreigende 'Noordpool-spanningen', de benoeming van Mohammad Morsi tot Egypte-president, het feit dat op 24 juni 2012 Egyptische islam-extremisten Jeruzalem opeisten als hoofdstad van 'De Arabische Natie', onzichtbare 'vijanden' als drones en cybercrime, die de mensheid onzekerder dan ooit maken, de biometrie-wapens in Afghanistan (letterlijk beschreven in het Bijbelboek Openbaring hfd. 13), in de Bijbel geprofeteerde ontwikkelingen in het Midden-Oosten en spanningen rond de Perzische Golf.

Deze eenmalige studie wordt gegeven op woensdagavond 16 januari in de theaterzaal van zalencentrum De Lockhorst, Sportlaan 1, Sliedrecht. De avond begint om 19:30 uur; toegang is vrij. Inlichtingen: 0184 - 490320.

advertentie
advertentie