Succesvolle trainingsstage Sliedrecht in Marbella

6 januari 2013 om 00:00 Nieuws

MARBELLA - De selecties en technische staf van Sliedrecht kijken met een optimaal positief gevoel terug op vier dagen trainingsstage in het zonnige zuiden van Spanje, op het complex van hotel El Fuente in Marbella. Aan het einde van vier dagen onder optimale omstandigheden - zonnetje en een temperatuur van rond de 25 graden - gewerkt te hebben, blikt trainer-coach John de Wolf terug en kan hij nu al spreken van een voorbereiding, die voor herhaling vatbaar is. ,,Ik wil een compliment geven aan een ieder, die dit trainingskamp tot een succes heeft gemaakt. Qua sfeer, qua discipline, maar zeker ook qua inzet heeft iedereen een bijzonder positieve bijdrage geleverd."

Iedere dag vanaf donderdag 3 januari is er getraind tussen 11.00 en 13.00 uur. Vrijdagmiddag vond nog een andere sportactiviteit plaats: het zogenaamde Paddle Tennis en dat viel goed in de smaak bij de spelers. Vrijdagavond heeft het tweede elftal een oefenwedstrijd afgewerkt en zaterdagmiddag is er door het eerste elftal geoefend tegen De Meern, een zondagploeg uit de eerste klasse B, waar zij vijfde staan in een competitie met onder andere Neptunus, ADO Den Haag en UVS. Een sterke tegenstander dus die eindigde in 2-2. ,,De wedstrijd verliep volgens het voor ons bekend scenario: 2-0 voor staan en uiteindelijk toch gelijk spelen", zegt De Wolf. ,,Maar ditmaal is voor ons het resultaat niet zo belangrijk. Iedereen heeft een uur gespeeld, alleen Desley de Wolf en Levi Liesdek zijn blijven staan, en met al die wisselingen kan het gebeuren dat je dan uit je ritme raakt. Maar er is goed gespeeld, goed getraind en tussendoor heeft een ieder nog voldoende vrije tijd gehad om "zijn eigen ding" te doen."

Vandaag (maandag) landen de spelers en staf weer op Schiphol. Volgende week dinsdag staan er zowel voor het eerste als tweede elftal oefenwedstrijden gepland tegen TEC uit Tiel. De Wolf: ,,Zo hopen wij een paar dagen later, zaterdag 19 januari, goed voorbereid aan de aftrap te staan bij Oranje Wit."

advertentie
advertentie