Gezonde start in Bronbad de Lockhorst

8 januari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het nieuwe jaar gezond begin kan bij Bronbad de Lockhorst door bijvoorbeeld een gratis kennismakingsles van bootcamp te volgen, of te beginnen met de cursus AquaHealth. Een avondje relaxen tijdens de wellnessavond behoort ook tot de mogelijkheden.

Bootcampis een workout voor mensen die een sportieve buitenactiviteit zoeken met veel uitdaging en een hoog fun-gehalte. Op woensdag 16 januari om 20.15 uur is er een gratis kennismakingsles voor geïnteresseerden. Afwisselende kracht- en loopoefeningen staan dan op het programma.

De cursus AquaHealth is voor mensen die gezonder willen gaan leven en een aantal kilo's willen afvallen. In groepsverband wordt elke week een uur voedingsbegeleiding gegeven, waarbij alle onderwerpen rond afvallen en gezondheid besproken worden en vervolgens staat een uur actief aquasporten op het programma. De cursus start op maandag 21 januari (9.00 - 11.15u) en dinsdag 22 januari (19.45 - 22.00u) en duurt in totaal 12 weken.

In de Lockhorst wordt op donderdag 24 januari een wellnessavond gehouden waarbij ontspannen in het zwembad, de sauna en de stoomhut centraal staat. Er zijn speciale opgietmiddelen voor de sauna en er is scrubzout. Tegen meerprijs worden diverse massages aangeboden. In de brasserie wordt desgewenst een driegangen wellnessmenu geserveerd.

Kijk voor meer informatie op www.optisport.nl/bronbaddelockhorst.nl.

advertentie
advertentie