Regio Reisburo komt met Internet Voordeelprijzen

7 januari 2013 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Naast de meer traditionele Garantieprijs, een voorstel in samenwerking met gevestigde reisorganisaties als Holland International, Arke en Oad Reizen, biedt Regio Reisburo nu ook met de Internet Voordeelprijs. Bij de Garantieprijs kan de klant aanspraak maken op dekkingen bij wijzigingen, overboekingen, maar ook het voordeel van een aan- en slotbetaling en een reisleiding ter plaatse. De Internet Voordeelprijs van Regio Reisburo valt het meest te vergelijken met een internetaanbieding voor een 'meeneemprijs'. Geen garanties, direct afrekenen, maar vaak met honderden euro's voordeel. De klant heeft de keus en wordt duidelijk vooraf geïnformeerd over alle mogelijke voordelen en besparingen. Natuurlijk wijzen de reisspecialisten van Regio Reisburo ook op mogelijke adders onder het gras, zodat de consument precies weet waar hij aan toe is.

Directeur Frank Visch: ,,Onze reisspecialisten speuren het internet af naar de laagste prijzen. Dit kan zijn rechtstreeks bij een hotel of via een hotelaanbieder als Booking.com of Expedia. Met ons luchtvaartcentrum achter de hand, kunnen tevens de goedkoopste vluchten aangeboden worden; we zijn officieel KLM agent, maar nemen ook prijsvechters als Ryanair en EasyJet mee in de prijsvergelijking. Daarnaast wordt altijd een transfer of voordelige autohuur aangeboden, om de reis compleet te maken. Het grote voordeel hiervan is dat het vaak veel goedkoper is. En wij nemen het vaak urenlang zoekwerk uithanden; wij zijn immers specialist in het verzorgen van reizen en weten precies waar we moeten zoeken.''

Een ander belangrijk voordeel om internetreizen door het Regio Reisburo uit te laten zoeken is de transparante totaalprijs. Recent is uit een onderzoek van de Consumentenbond nog gebleken dat mensen die een reis boeken via internet, regelmatig voor een onaangename verrassing komen te staan als ze de eindprijs zien. ,,Reisaanbieders op het net geven de prijzen niet helemaal duidelijk en correct weer; ze nemen een loopje met de regels voor eerlijke en duidelijke prijzen'', stelde de Consumentenbond na het onderzoek.

advertentie
advertentie