250 kinderen op Schoolvolleybaltoernooi

10 januari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Maar liefst 250 enthousiaste kinderen, verdeeld over 44 teams, deden donderdag 3 januari mee aan het jaarlijkse Rabobank schoolvolleybaltoernooi. Nieuw dit jaar was dat de clinic niet 's ochtends werd gehouden, maar eerder in het schooljaar gedurende de gymlessen. Tijdens deze clinic werden onder andere de spelregels uitgelegd, die later in het toernooi van pas kwamen.

Chr. Basisschool Prins Willem Alexander - locatie Prof. Van der Waalslaan en locatie Valkweg - schreef zich ook dit jaar weer in met de meeste teams. In totaal streden er van deze school eenentwintig teams, verdeeld over tien poules, om de beker. Deze werd dan ook een aantal keer bemachtigd.

Aan het einde van de ochtend (groep 4, 5 en 6) en middag (groep 7 en 8) vond de prijsuitreiking plaats. In elke poule ging één team er met de beker vandoor. Uiteindelijk ging niemand met lege handen naar huis, want alle deelnemers kregen nog een gadget. Sponsor Rabobank Merwestroom heeft hiervoor gezorgd.

Wat ook nieuw dit jaar is dat de winnaars van CMV niveau 2, CMV niveau 3, CMV niveau 4 en CMV niveau 6 op 22 mei 2013 naar het Regionaal Kampioenschap School Moves Volleybal (SMV). Hier gaan de teams strijden om 'Beste SMV team van de regio' te worden.

advertentie
advertentie