Nominaties gezocht voor sportverkiezingen

14 januari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sportminnend Sliedrecht kan over enige tijd weer de balans opmaken van voorbij sportjaar 2012. De conclusie hiervan wordt jaarlijks geprofileerd in de traditionele Sportverkiezingen van het jaar, die ditmaal gepland staan op vrijdag 8 maart. Als locatie is dit keer gekozen voor de sportkantine van de SKC Merwede, waar de sportverkiezingen in het verleden regelmatig werden gehouden.

De werkgroep Sportverkiezingen, die werkzaam is onder auspiciën van de Stichting Sportraad Sliedrecht, roept Sliedrechters op hun nominaties in te dienen voor deze verkiezingen. Als belangrijkste bepaling geldt, dat de genomineerde individuele sporters hetzij woonachtig of geboren moeten zijn in Sliedrecht. Voor sportploegen en sportverenigingen komen uitsluitend Sliedrechtse clubs in aanmerking.

Nominaties moeten voor 1 februari worden ingediend bij de werkgroep sportverkiezingen p/a Martin van Loon, Kievitlaan 19, 3362 NE Sliedrecht.

E-mail: etvanloon@planet.nl. Kijk voor meer informatie over de sportverkiezingen op de website van de stichting Sportraad Sliedrecht: www.sportraad-sliedrecht.nl. Hier is ook een speciaal formulier te vinden waarmee nominaties in te dienen zijn.

advertentie
advertentie