Tweets van de week

18 januari 2013 om 00:00 Nieuws

@Krullenschaap: Iemand mijn kroelkater gezien? Vermist sinds zondagochtend.. Lblauw bandje met steentjes. Omg. Sliedrecht. RT = lief (zie foto)

@ylabee: Ontevreden over de (leeg)stand van zaken op de Kerkbuurt. Is daar nou niks aan te doen? Ik denk van wel!

@Sliedrechtgem: #Sliedrecht U kunt milieuoverlast melden bij de Omgevingsdienst via (0888) 333 555. Dit nummer is dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week

@eddyhoogendoorn: Suggestie van VVD om detailhandel op de woonboulevard toe te staan is niet overgenomen in het ontwerp voor een nieuw bestemmingsplan! #mooi Hopen op een positieve impuls voor de woonboulevard na concentratie van woonwinkels en een goede wisselwerking met het centrum. #samensterk

@leonboerpuntnl: @eddyhoogendoorn En dan de Its ook weer terug het centrum in...

@RBoekweit: Dat is de sliedrechtse ijsbaan ten voeten uit, al jaren, open gaan als de dooi inzet. En dan na 2 dagen ijspret weer sluiten!!

@hcsaskia: Het wordt tijd voor een boek met alle foto’s van #mooisliedrecht !

@Photocees: In de aanbieding en op is op! Unieke luchtfotopuzzels van Alblasserdam, Sliedrecht,Dubbeldam en Papendrecht. Nog maar n paar op voorraad..

@AntonvanRees: Dordrecht krijgt alsnog 15 e-laadpalen. In Sliedrecht heb ik ze na de toezegging van 29 maanden terug nog niet gezien.

@WW72: Vlucht kleine zwanen boven wit #Sliedrecht. Daar zit muziek in!

@Joost1978: Jongeren van #degrienden rondgeleid in ons gebedshuis. Leuk om te zien hoe bijzonder ze het kerkgebouw van binnen vonden. #blijvendewaarde

@marienkornet: Gemeente Sliedrecht laat onderzoek doen naar behoefte aan zaalhuur, terwijl de halve volleybalvereniging buiten Sliedrecht traint!

advertentie
advertentie