Openstelling nominaties tweede Business Event Merwestroom

18 januari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De organisatie Network Business Events is gestart met de voorbereidingen voor het tweede Business Event Merwestroom op maandag 17 juni in De Lockhorst. Er zullen naar verwachting opnieuw veel ondernemers uit de gemeenten Graafstroom, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht aanwezig zijn om het programma bij te wonen. In het officiële programma wordt de 'Ondernemer van het Jaar' bekendgemaakt. Daarnaast is er uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken met de aanwezige ondernemers.

Het Business Event Merwestroom wordt breed ondersteund door de gemeenten Graafstroom, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht, Kamer van Koophandel en de verschillende ondernemersverenigingen en bedrijvenkringen uit de eerdergenoemde gemeenten, waaronder Ondernemers vereniging Graafstroom, Bedrijfskern ging Graafstroom, Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam, Ondernemend Hardinxveld, Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen en Ondernemersvereniging Kerkbuurt.

Vorig jaar namen FDB Fotografie, Pranger de Ligt Retail BV, Helmink Hoontechniek en Stout Pijpleidingen de awards in ontvangst. Voor de komende editie kunnen ondernemers voordragen worden die voor de titel 'Ondernemer van het jaar' in aanmerking komen. De voordrachten dienen uiteraard wel voorzien te zijn van een motivatie. Een deskundige jury, onder leiding van notaris dhr. Hans Koppelaar, toetst de kandidaten nauwkeurig aan de criteria en selecteert in drie categorieën: Industrie en Dienstverlening - MKB - Starter van het jaar (maximaal vijf jaar ondernemer).

Voordrachten kunnen voor 12 februari 2013 worden ingediend bij Network Business Events, via de website www.businesseventmerwestroom.nl, via de link 'kandidaten voordragen'. Voor algemene informatie en verdere informatie ten aanzien van het voordragen van kandidaten kunnen belangstellenden contact opnemen met de organisatie via het telefoonnummer 0318-658740 of per email info@nbe.nu.

advertentie
advertentie