De Lichtzaak opent haar deuren

4 februari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Vrijdag 15 februari is het eindelijk zover, na een grondige verbouwing nodigen René Kerpels en Carina Verboom iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen in De Lichtzaak. Wie met enige regelmaat de Kerkbuurt bezoekt kan het niet ontgaan zijn: De Lichtzaak (voorheen De Lichtschicht) heeft zowel van buiten als van binnen een ware metamorfose ondergaan.

Dana Mersch-Blok

De antracietgrijze, verlichte buitenmuren geven het pand op nummer 82 een heel nieuwe uitstraling. Ook binnen is er flink gewerkt en heeft René inmiddels De Lichtzaak helemaal naar eigen ontwerp ingericht. Meer eigentijds, dat wel, maar, zo benadrukt René: ,,Wij willen er zijn voor iedereen. Dus of de voorkeur uitgaat naar klassiek, modern, of iets daar tussen in, wij zorgen ervoor dat de klant tevreden naar huis gaat.''

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de verlichtingsbranche gaat voor René met de opening van De Lichtzaak een droom in vervulling. Toen de voormalige eigenaren Henny en Dikkie Winnubst hem vorig jaar dan ook het voorstel deden de zaak van hen over te nemen hoefde hij daar niet lang over na te denken. Verlichting en advies op maat geven over verlichting; het zit René in het bloed. Na dertig jaar in het vak kennis en ervaring te hebben opgedaan kan hij niet wachten om de deuren van zijn eigen winkel te openen. Men kan dan ook rustig stellen dat Sliedrecht vanaf vrijdag 15 februari een gepassioneerd ondernemer rijker is.

Naast klassieke en moderne verlichting, een grote collectie LED verlichting en een breed assortiment cadeauartikelen heeft De Lichtzaak ook een groot assortiment Lampe Berger, een antibacteriële luchtreiniger die in verschillende geuren verkrijgbaar is.

advertentie
advertentie