V.v. Sliedrecht dames 2: van kroegenteam naar competitie-elftal

9 februari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sinds september bestaat er een nieuw dameselftal bij voetbalvereniging VV Sliedrecht. Het elftal bestaat een aantal gedreven meiden in de leeftijd van 18 tot 35 jaar die maar één doel hebben: voetballen. Sommigen hebben nog nooit een bal aangeraakt, anderen hebben al aardig wat ervaring. Sinds kort doet het team ook mee in de competitie en hebben ze sponsors gevonden voor de tenues. Het enige wat ze nog nodig hebben om op volle sterkte de strijd met de andere teams aan te gaan zijn wat extra speelsters.

Het reservedamesteam van vv Sliedrecht begon als kroegenteam van Havana op het Huifkartoernooi in mei vorig jaar. Het beviel zo goed dat ze besloten een serieus team op te starten. Er waren achttien gegadigden. Er werd een trainer gezocht en gevonden in de persoon van Ron Schaap, een voetballer met veel ambitie en kennis. De inschrijving was een feit, het trainen en oefenen kon beginnen.

Erica Martins, Desire van Hienen, Heidi Rijsdijk en Kim de Wit gingen vervolgens op zoek naar sponsors voor het nieuwe dameselftal. Deze waren snel gevonden; Café Havana, MG Betimmeringen en Reno Auto zagen het wel zitten om dit kersverse team te sponsoren.

Nu, ruim vier maanden later, is het zover en kunnen dames beginnen met het spelen van wedstrijden. Sportieve teamplayers die het ook wel leuk zouden vinden binnen dit dames 2-team te voetballen kunnen een mailtje sturen naar ddemvanhienen@gmail.com. Ze kunnen een keer meetrainen om te kijken of het bevalt.

advertentie
advertentie