Toneelgroep Onder Ons komt naar de Til

10 februari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT / GIESSENBURG - De Sliedrechtse toneelgroep Onder Ons zal op zaterdag 2 maart de Til in Giessenburg veranderen in een belastingkantoor. Zij spelen dan de klucht "Leuker kunnen we het niet maken", geschreven door Peter Damen. De voorstelling begint om 20.00 uur, om 19.30 gaat de zaal open.

Twee afdelingen van de Belastingdienst worden samengevoegd, dit geeft logistieke problemen, maar ook het personeel moet erg aan elkaar en de nieuwe situatie wennen. De één houdt erg van planten, de ander is er allergisch voor. Het manusje van alles, die nogal een hoge dunk van zichzelf heeft, jaagt iedereen op de kast. Alleen de stagiaire houdt het hoofd koel. Als de chef van de afdelingen en de koffiejuffrouw onder verdachte omstandigheden verdwijnen is de chaos compleet en moeten de medewerkers hun geschillen bijleggen en de krachten bundelen om het mysterie op te lossen.

De belastingdienst kan het niet leuker maken, zeggen ze. Onder Ons is daar heel goed toe in staat. Zij doen met deze klucht een aanslag op de lachspieren. Kaarten voor de voorstelling à €12,50 kunnen besteld worden bij Inge van Breemen (0183-616151), Wim Muis (0184 421802 / wmu@hetnet.nl) of Jan Wieman (0184-418733 / j.wieman@zonnet.nl). Ook direct voorafgaand aan de voorstelling zijn kaarten aan de zaal verkrijgbaar.

advertentie
advertentie