Gratis kennismakingslessen Peuter en Prinsessendans

17 februari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Vief Sportief start in maart met een nieuwe locatie in Sliedrecht. Om dit te vieren mogen peutertjes uit Sliedrecht in de maand maart gratis meedansen.

Sinds juni 2011 is Vief Sportief volop aan het dansen met peutertjes uit de Drechtsteden en de Hoeksche Waard. Inmiddels zijn er meerdere groepen in Papendrecht, Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht en Oud-Beijerland. Vanaf dinsdagmiddag 5 maart start Vief Sportief met een een nieuwe locatie in Sliedrecht. De eerste maand mogen nieuwe leden gratis kennismaken met de danslessen. Meisjes vanaf 2 jaar krijgen de beginselen van klassiek ballet aangeleerd en zullen daarnaast heerlijk dansen op onder andere de muziek van K3. Tijdens deze les neemt Bon Ballon ze mee op reis naar prinsessenland, balletland en feeënland.

De lessen worden gegeven op dinsdagmiddag 13.30 uur in de balletzaal van Sporthal De Stoep in Sliedrecht. Aanmelden voor de gratis lessen kan via viefsportief@gmail.com of telefonisch bij eigenaresse Sylvia de Lang, 06-19498383.

advertentie
advertentie