Joh.deHeer Muziekinstrumenten bestaat 115 jaar

25 februari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Dit jaar bestaat Joh.deHeer 115 jaar. Om dit te vieren is er iedere week een spectaculaire aanbieding, die het hele jaar geldig is en zullen er verschillende jubileumactiviteiten worden georganiseerd.

Joh.deHeer is opgericht in 1898 en staat al 115 jaar voor een ruime keus in kwaliteitsinstrumenten voor een goede prijs. Met ruim 2000 m2 showroom biedt Joh.deHeer alle ruimte om piano's, vleugels, klassieke en populaire orgels, keyboards, blaasinstumenten, gitaren en klein-instrumenten te bekijken en uit te proberen. Directeur Peter Slager van Joh.deHeer: ,,Naast ons ruime assortiment geven wij deskundig en persoonlijk advies aan de klant zodat het instrument wat ze kopen perfect aansluit op de wensen die zij hebben. Daarnaast kunnen klanten vertrouwen op onze service waardoor eventuele problemen goed en snel worden opgelost."

Joh.deHeer is dit jaar verhuisd naar een nieuw en groter pand zodat de verschillende instrumenten nog meer de ruimte krijgen en de klant de kans heeft om deze uitgebreid uit te proberen. Daarnaast heeft Joh.deHeer een webshop waarin het complete aanbod is terug te vinden en waar de klant zijn of haar favoriete artikel direct kan bestellen. Op de website staan ook alle jubileumaanbiedingen. Kijk op www.johdeheer.nl voor alle informatie.

advertentie
advertentie