Reactie op de column van Leon Boer over de Gemeentewerf

26 februari 2013 om 00:00 Nieuws

Allereerst verdienen de mensen van de Gemeente werf een pluim; zij leveren zeker prima werk! Maar met de opmerking over de verpauperde 10 hoog flats hebben wij nogal moeite! Wij zijn niet allemaal in de omstandigheden dat we, net als waarschijnlijk deze meneer, in een "eigen'' eengezinswoning kunnen wonen in een ''betere'' buurt .

Veel bewoners proberen alles netjes te houden, maar er zijn altijd wel mensen die de boel verzieken en toch grof vuil dumpen op tijden en plaatsen waar het niet is toegestaan. Onze huismeester houdt wel een oogje in het zeil en wijst ook mensen terecht, indien nodig.

Voorheen lagen er twee tegels in de stoep met de tekst: grofvuil. Dus werd gewoon alles op en rondom die tegels neergegooid. Dat gaf inderdaad een rommeltje. Nu hebben we een kooi voor het grofvuil bij de Havikflat, maar dat is wel een idee van de bewonerscommissie en niet van de Gemeente. Daarbij hangt ook een bord waarop staat dat er alleen mag worden gedumpt op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur en op dinsdagmorgen van 6.00 tot 7.30 uur.

Alleen toezicht op naleving is er verder buiten onze huismeester nauwelijks. De zogenaamde BOA zie je hier nooit, helaas, dat dan weer niet.

Havik Bewoners Commissie

advertentie
advertentie