Feestelijke heropening De Waagh

26 februari 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Waagh houdt zaterdag 2 maart een feestelijke heropening van de nieuwe look van de tapperij. Vanaf 15.00 uur is er live muziek met medewerking van CJ Sunset. Vanaf 21.00 uur zijn er hapjes en het eerste drankje is van het team van De Waagh.

De horecagelegenheid aan de Stationsweg mocht, na een sluiting van twee weken op last van de gemeente, maandag 25 februari weer open. Het team heeft de gedwongen sluiting op een positieve manier benut en het interieur een flinke facelift gegeven. ,,Het ziet er prachtig uit. We zijn heel trots op onze nieuwe look en willen dit aan zoveel mogelijk Sliedrechters laten zien. Uiteraard willen we dan ook meteen laten zien dat hier een gezellige sfeer heerst en dat de problemen uit het verleden achter ons liggen", aldus eigenaresse Diana van Meggelen.

De Waagh moest op 11 februari de deuren twee weken sluiten van de gemeente Sliedrecht vanwege twee geweldsincidenten en het feit dat op de avond van het laatste incident (vrijdag 29 december) geen portier aanwezig was. Dat was tegen de afspraak met de gemeente in. Van Meggelen heeft er lering uit getrokken en is vol goede moed: ,,Sinds ik eigenaresse werd (vanaf november, red.) ben ik hard bezig om te bewijzen dat het goed gaat. En het gaat ook goed. Klanten die in het verleden voor rottigheid hebben gezorgd, zijn niet meer welkom. De mensen die nu komen zorgen voor een goede sfeer."

advertentie
advertentie