V.v. Sliedrecht voelt zich geenszins afgeschreven

3 maart 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Met een klinkende 6-1 zege op hekkensluiter Terneuzense Boys logenstraften selectie en technische staf van Sliedrecht de veronderstelling, dat hun team de strijd om de bovenste plaatsen wel kan vergeten. Mede door misstappen van de concurrentie is de spanning in de eerste klasse C weer volledig terug en kan Sliedrecht zich gaan opmaken voor een spannende laatste (derde) periode.

Geen moment kwam de overwinning van de thuisploeg in gevaar en mocht Terneuzense Boys de handen dichtknijpen voor het feit, dat Sliedrecht gedurende gedeeltes van de wedstrijd nadrukkelijk gas terug nam. Dennis Verhoef scoorde voor de thee een loepzuivere hattrick, Marco Faassen kon in een schaarse tegenaanval de eretreffer aantekenen. Na rust maakten Fittim Meha, Nilton Tavares Ramos en Luciano van Harlingen het halve dozijn vol: 6-1.

Trainer-coach John de Wolf was tevreden over het resultaat maar bleef realistisch over de uitvoering. ,,Bij vlagen speelden wij zoals wij het graag zien: dominant en in een hoog tempo. Daarentegen was het ook te vaak te plichtmatig en dat weerhield ons ervan de score nog verder op te voeren."

Doordat koploper VVGZ (1-1 bij Vlissingen) en LRC (0-0 bij Roda Boys/B.) dure punten lieten liggen, is Sliedrecht (dat nog moet inhalen tegen Roda Boys en Almkerk) met drie verliespunten meer dan de koploper terug in de race en kan het opnieuw goede zaken doen bij winst aanstaande zaterdag in Leerdam tegen LRC.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie