Hulp bij rouw

4 maart 2013 om 00:00 Nieuws

REGIO - Het helpt als mensen bij een rouwproces hun verhaal kwijt kunnen. Voor die mensen is er Rouw in Beweging en Rouw op Maat.

Tijdens de serie bijeenkomsten Rouw in Beweging wordt, onder begeleiding, met lotgenoten gesproken over rouw en verlies, hoe je hier mee om kunt gaan en wat voor stappen je daar zelf in kunt zetten. Ook is er alle ruimte voor plezier, ontspanning en beweging. Rouw in Beweging is bedoeld voor weduwen en weduwnaars van 55 jaar en ouder uit de regio Zuid-Holland Zuid en bestaat uit acht wekelijkse ontmoetingen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Veel mensen - zo leert de ervaring- vinden het contact met lotgenoten in de groep fijn. Maar het komt ook regelmatig voor dat verweduwden meer behoefte hebben aan een individueel gesprek (of meerdere gesprekken) met een professional. Ook dat is natuurlijk mogelijk. Voor mensen met deze wens is er Rouw op Maat. Ook hier zijn geen kosten aan verbonden.

Opgeven voor Rouw in Beweging of Rouw op Maat kan bij Rivas 0900 8440 (Alblasserwaard-Vijfheerenlanden), Aafje Klantenservice 088 - 8233 233 (Drechtsteden) of Careyn 0186 578 444 (Hoeksche Waard, tussen 8.30 en 10.00 uur).

advertentie
advertentie