Albert Schweitzer ziekenhuis Top Employer

Nieuws

DORDRECHT - Het Albert Schweitzer ziekenhuis is één van de 62 bedrijven en organisaties die deze week door het CRF Institute zijn uitgeroepen tot 'Top Employer Nederland 2013'.

Het ziekenhuis scoort opnieuw hoog op secundaire arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden. ,,Dit jaar is er bij de Top Employers een aparte categorie ingesteld, namelijk Top Employer Cure & Care. In deze categorie zijn de zorginstellingen opgenomen die Top Employer zijn geworden", zegt manager Personeel en Organisatie Jan Jaap Ensing. ,,Wij zijn er trots op dat het Albert Schweitzer ziekenhuis, samen met zeven andere Nederlandse ziekenhuizen, het predikaat heeft behaald. En wat het helemaal mooi maakt is dat we voor het tweede jaar op rij Top Employer zijn geworden".

'Top Employer' is een keurmerk van CRF Institute, dat specialist is op het gebied van onderzoek naar arbeidsvoorwaarden. Bij het jaarlijkse onderzoek wordt gekeken naar primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden, training en ontwikkeling, carrièremogelijkheden en organisatiecultuur. Bedrijven en organisaties die het predikaat willen behalen, melden zich hiervoor zelf aan en moeten tal van bewijzen overleggen van goed werkgeverschap. Ook kunnen zij bezoek krijgen van inspecteurs.

advertentie
advertentie