300e woning opgeleverd in Baanhoek-West

11 maart 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Bouwfonds Ontwikkeling heeft vrijdag 8 maart officieel de 300e woning opgeleverd in Baankhoek-West. Wethouder Johan Lavooi verrichte de officiële handeling door symbolisch de sleutel voor de nieuwe woning te overhandigen aan de toekomstige bewoners, de familie Leenman. Dit alles gebeurde tijdens de kopersbijeenkomst voor aanstaande bewoners van negen woningen van het type Jasmijn.

Naast de overhandiging van de sleutel liet de wethouder 300 ballonnen los, waarvan de kaartjes corresponderen met de adressen van de opgeleverde woningen. De kopers wiens ballon het verst komt, maken kans op een prijs. Na de officiële handeling verplaatste het gezelschap zich naar restaurant de Heeren van Slydregt voor een drankje en een hapje. Daar hadden de toekomstige bewoners de gelegenheid elkaar beter te leren kennen. ,,We zijn er trots op in deze tijd de 300e woning in dit project op te leveren. Met name de mogelijkheid voor kopers om zelf hun woning type Jasmijn af te bouwen met keuken, toilet en badkamer, is in Baanhoek-West erg populair en draagt bij aan het succes", zegt Louis van Loon van Bouwfonds Ontwikkeling.

De woningen van het type Jasmijn zijn complete eengezinswoningen. De gevels van de woningen wisselen in kleur- en metselwerk en in de kozijnindeling waardoor iedere woning een eigen karakter heeft. Info: www.wonenindebaanhoek.nl.

advertentie
advertentie