Lentekriebel-inloopdagen bij Figura Lingerie

12 maart 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Bij Figura Lingerie in Sliedrecht kunnen vrouwen vanaf maandag 18 tot en met zaterdag 23 maart gratis vakkundig hun bh-maat laten meten. Goed opgeleide adviseuses staan klaar om het beste bh en badkleding advies te geven qua cupmaat en omvang en model. ,,We doen dit om te laten zien wat het verschil is, wanneer vrouwen zichzelf een goede beha of badkleding laat aanmeten", vertelt Corrie den Arend van Figura Lingerie

,,Het is nog steeds zo dat zeventig procent vrouwen een verkeerde BH-maat dragen. Terwijl goede ondermode voor een goed gevoel zorgt en ook de bovenmode mooier maakt", licht Corrie toe. Dat de maatvoering belangrijk is blijkt wel uit het feit dat Figura Lingerie meer dan 85 verschillende BH-maten in de winkel op voorraad heeft. Daarnaast bepaalt ook het model en/of merk ervoor of een beha geschikt is.

Tijdens de Lentekriebel-inloopdagen is ook de Mammacare-adviseuse in de winkel aanwezig voor extra advies. Zij bekijkt samen met de klant of de borstprothese en lingerie en/of badkleding nog optimaal past. Ook wordt tijdens deze dagen uitgebreide informatie gegeven over de vernieuwende Energy borstprotheses. De temperatuurregelende Comfort+ borstprothese met luchtstroom voor een fris en comfortabel gevoel in alle omstandigheden.

In de collectie prothese badmode zijn veel keuze mogelijkheden in tankini en bikini's voor grote maten. De leuke accessoires met jurkjes, kaftans, pareo's, tassen, sjaals en slippertjes maken de badmodecollectie compleet. Corrie: ,,Naast lingerie is ook goed zittende badmode belangrijk. Ook hier is een pasadvies altijd prettig. In badmode moet je je veilig voelen. Zonder de hele dag te controleren of alles wel op zijn juiste plek zit."

Nieuw bij Figura Lingerie is de mix en match collectie van het bekende merk Beachlife. ,,Een jong, hip merk, met een uitstekende pasvorm en goede prijs-kwaliteitverhouding. Iedereen kan een perfect passende bikini samenstellen door een los bovenstukje (A tot en met F cup) met een apart bikinibroekje (maat 36 tot en met 46) aan te schaffen. Er zijn verschillende modellen bovenstukjes en verschillende modellen broekjes."

Het merk Miraclesuit is gespecialiseerd in figuur corrigerende badmode van maat 38-54. De badpakken zijn vervaardigd van een speciaal materiaal en geven driemaal zoveel steun als andere badpakken en zorgen hierdoor voor een extra vormende werking.

Tijdens de Lentekriebel-inloopdagen zijn er allerlei voordeelacties, maar ook hapjes en drankjes voor de gezelligheid. Adres: Rembrandtlaan 14, Sliedrecht.

advertentie
advertentie