Brown Eyes introduceert de T-away behandeling

12 maart 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Schoonheidsinstituut Brown Eyes introduceert de T-away behandeling waarmee binnen enkele minuten couperose, pigmentvlekken en andere huidoneffenheden verdwijnen. ,,De T-away behandeling is een zeer effectieve, veilige en weefselvriendelijke behandeling met direct resultaat", zegt eigenaresse Jolanda Dekker. Dinsdag 19 maart is er een open dag waar de behandeling wordt gedemonstreerd.

Eigenaresse Jolanda is zeer trots de T-away methode te mogen introduceren. De laatste jaren zijn zij en het team voornamelijk bezig iedere huid weer stralend en vitaal te maken. ,,Helaas kunnen er op de huid adertjes, pigmentvlekken en steelwratjes aanwezig zijn, die het gezicht of de hals erg kunnen ontsieren. Met hoogwaardige producten en apparatuur kunnen specialisten deze huidoneffenheden voorgoed en veilig verwijderen."

Jolanda vertelt graag over het geheim van T-away. ,,Het innovatieve apparaat maakt gebruikt van de unieke USHF, Ultra Short High Frequency. Dit zijn speciale impulsen die al jarenlang worden ingezet in de medische wereld. Voor het eerst is het nu ook inzetbaar voor cosmetische doeleinden. Tijdens de behandeling veroorzaakt hoogfrequente wisselstroom warmte aan het punt van de applicator. Hiermee wordt de huidaandoening heel precies aangestipt, zodat de omliggende gezonde huid intact blijft. Dat betekent dat het een weefselvriendelijke behandeling is en zo goed als pijnloos wordt ervaren", benadrukt ze. ,,Omdat er momenteel geen andere behandeling is die deze spectaculaire resultaten kan evenaren, willen we iedereen graag kennis laten maken met deze behandeling."

Deze maand is het mogelijk gratis een bloedblaasje of gesprongen adertje te laten verwijderen bij Brown Eyes na een korte huidanalyse. ,,Tijdens onze open avond op dinsdag 19 maart van 19.00 tot 21.00 uur wordt de behandeling uitgebreid gedemonstreerd en is het voor iedereen mogelijk te zien dat er direct resultaat ontstaat. Daarnaast staan de specialisten graag klaar om u te woord te staan en uw vragen te beantwoorden." Op de open avond worden naast de T-away behandeling ook demonstraties gegeven van IPL definitief ontharen, Hannah huidverbetering als behandeling en/of thuisproducten waarbij een huidmeting wordt getoond en de nieuwste PUPA make-up wordt geïntroduceerd voor aankomend voorjaar. Deze look staat geheel in het teken van de jaren 50.

Voor contact: 0184-633 746 of www.brown-eyes.nl. Adres: Volkerakstraat 2, Sliedrecht.

advertentie
advertentie