Ton Spek nieuw burgerraadslid CDA

13 maart 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Ton Spek is dinsdagavond geïnstalleerd als burgerraadslid van het CDA. In de bijna twintig jaar dat de 43-jarige Spek in Sliedrecht woont, heeft politiek altijd zijn interesse gehad. Ook in zijn jeugd was hij sociaal betrokken. ,,Als leerling zat ik in de leerlingenraad, als werknemer in de ondernemingsraad, later in de kerkenraad en nu dus in de gemeenteraad.”

De zzp’er is een actieve twitteraar. Lachend: ,,Ja, daar heet ik @TA_Bacon. Ik vind het belangrijk om via dit medium te communiceren en om de actualiteit in Sliedrecht te blijven volgen.”

Ook via het verenigingsleven blijft Ton Spek op de hoogte van wat er in Sliedrecht speelt. Hij is momenteel actief als scriba in de Hervormde Kerk, geeft al jaren catechisatie en is vrijwilliger bij Rivas. De zorg speelt een belangrijke rol in zijn leven. ,,Ik wil in de gemeenteraad een bijdrage leveren aan een samenleving waarin iedereen meetelt. Ook mensen met een beperking moeten volop kunnen meedoen. Mijn levensmotto is dan ook: wees gastvrij voor elkaar, zonder morren”, aldus het kersverse burgerraadslid.

advertentie
advertentie