Voetbalsters Sliedrecht zien aanvalslust beloond: 3-1

19 maart 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Hunkeren naar winst, dat is wat de vrouwen van Sliedrecht doen. Wedstrijden spelen heeft er de afgelopen weken vanwege het weer niet ingezeten, op de nederlaag tegen Asperen na. Zaterdag stond de wedstrijd tegen Meerkerk op het programma. De speelsters namen direct het initiatief. De aanvalslust werd voor rust beloond met een doelpunt van Sharon Goedhart, die trefzeker was uit een voorzet van Sera de Bruin. In de tiende minuut van de tweede helft viel de 0-2. Doelpuntenmaker was Walla Al Jaboury, die een fraaie solo doeltreffend afrondde. Als even later De Bruin in het strafschopgebied van Meerkerk onderuit wordt gehaald kan Ilse Verwijs de wedstrijd beslissen. Ze schiet raak waardoor Sliedrecht op 3-0 komt. Meerkerk redt nog wel de eer door in de slotfase ook een penalty te benutten. Zaterdag 23 maart staat een lastige wedstrijd op het programma tegen Stedoco.