Tweets van de week

Nieuws

@SocialeMoestuin: Zaterdag 27 april 0930-1200 start het nieuwe tuinseizoen. Samen met u willen we de nieuwe gewassen gaan zaaien. #socialemoestuin #Sliedrecht

@ThomasvanderEs: Een prachtige bever, visarend en een ree. Met @Mouse_TV op pad in de #Biesbosch #volgdebever (zie foto 3)

@Oasendrinkwater: Door een lekkage hebben bewoners Populierenhof, Derkenhof, Wilgenhof in Sliedrecht tot ongeveer 02:00 uur geen water uit de kraan.

@DittyKwint: en nog steeds zwemt die arme pijl-eend rond in hetzelfde kleine vijvertje #Sliedrecht. Is hier nou niks aan te doen? Zoiets als genadeschot?

@H_vanSchaik: Parkeren van auto’s in de vakken. Klinkt logisch. Toch geeft dit regelmatig overlast en ruzie in de buurt. De BOA’s controleren hier op.

@stadenstreek: Voor jubileum-uitzending op 2 mei #liveMerweTV #15jaarMerweTV zoeken we een zanger of zangeres (beperkte studioruimte) die het leuk vindt om op te treden. Je moet wonen in Sliedrecht, H’veld-G’dam, Molenwaard Mail: stadenstreek@upcmail.nl

@BramvanHemmen: Vanochtend 1e Kroningsmokken uitgereikt aan leerlingen Prins Willem-Alexanderschool. #verzamelobject (zie foto 2)

@JeffreyStuij: Geen post meer op maandag vanaf volgend jaar, in #sliedrecht wordt de #postwet sowieso al niet nageleefd

@AntonvanRees: Stadstoezicht A.dam draagt kogelvrije vesten. Omdat stadswachten in zelfde situaties als agenten kunnen komen!

@SocialeMoestuin:Afgelopen week is een start gemaakt met zaaien! Schoolkinderen hebben hun tuintjes geharkt, klaar gemaakt en de eerste aardappels gezet

@Rob_Vroegh: In #Sliedrecht zijn 2 minderjarigen opgepakt voor #diefstal van een portemonnee uit een sporthal. Ouders worden kgg.

@Rob_Vroegh: De eerste melding geluidsoverlast is een feit. Tuinfeestje in #Sliedrecht met harde muziek. Eenheid onderweg.

@BramvanHemmen: In Sliedrechts museum tentoonstelling ‘Reis door de tijd’ geopend. Deze antieke stoel kado gedaan. Gemaakt door oud-wethouder Van der Wiel. Wethouder van 1927 tot 1939 en geschonken door zijn erfgenamen aan #mooiSliedrecht (zie foto 1)

@henkdebruijn: Wow, het bedrijf dat Google SketchUp heeft overgenomen, zit om de hoek met een kantoor in Sliedrecht. #trimble

advertentie
advertentie