Flash mob van MEE Drechtsteden

Nieuws

DORDRECHT - Onder een stralende zon ging donderdagmiddag om 16.30 uur de flash mob van start, die het officiële startsein van de nieuwe organisatie MEE Drechtsteden inluidde. Op de klanken van Michael Jackson's liedje 'Black and White' dansten ongeveer 60 medewerkers, cliënten en vrijwilligers op het Statenplein in Dordrecht, onder toeziend oog van het winkelend publiek. Op de achtergrond spoot de fontein op het plein speciaal oranje water. Ook hadden de dansers een oranje accent in hun outfit, omdat het logo van MEE oranje is.

De dans was gemaakt door de Dordtse dansstudio Seven Source. Leden van de dansstudio dansten enthousiast mee en begeleidden de groep. Na afloop deelden medewerkers van Drechtwerk drankjes uit, waarmee geproost werd op de nieuwe organisatie.

Met de flash mob vroeg MEE Drechtsteden aandacht voor de organisatie. MEE is er voor mensen met een beperking, die vastlopen in de samenleving en op eigen kracht niet verder kunnen. MEE wil mensen in beweging brengen, daarom kwam zij zelf in beweging.

Op www.meedrechtsteden.nl is een filmpje van de flash mob te zien.

advertentie
advertentie