Tweets van de week

Nieuws

@Rob_Vroegh: Melder hoort gekrijs in ondergrondse container aan de Pieter Zeemanweg #Sliedrecht. Brandweer prio1 tp en bevrijdde een kat. Beestje is herenigd met eigenaresse #Hulpverlening (foto 1)

@Terror_loon: Doen ze dit bij alle bankjes in Sliedrecht als het geregend heeft? :p #mooiSliedrecht (foto 2)

@AntonvanRees: Gem. Molenwaard krijgt 3 oplaadpunten voor electrische auto’s. Gem. Sliedrecht heeft ze 3 jaar geleden toegezegd.

@BramvanHemmen: Wekker ging vroeg vanochtend. Samen met twee raadsleden op werkbezoek naar Orastie in Roemenie. In kader van 10 jaar stedenband.

@buurttoezichtsl: gisteren zijn buurttoezichthouders van @buurttoezichtsl geslaagd voor hun BHV-EH cursus. Bij deze gefeliciteerd!!

@BramvanHemmen: Hoorde van wethouder @addewaard: Sliedrecht in Elsevier top 50 gemeenten met beste economische prestaties! Van 50 naar 37, met een 7,3!

@Dirckies: Wil degene die krassen heeft getrokken op auto`s in de Kievitlaan zo vriendelijk zijn zich te melden bij de politie? #zinloos

@Rob_Vroegh: In #Sliedrecht zijn nav verdachte situatie 2 personen aangehouden wegens bezit #inbrekerswerktuigen. Alert gemeld.

@invisiblespy: Auto’s maken ge/misbruik van het stukje fietspad Prof. Lorentzlaan en Kamerlingh Onneslaan. Paaltje door gemeente verwijderd. #Sliedrecht

@addewaard: hoe ouder, hoe g......, schoorvoetend aan de slag met twitter

@NicoleBoer: @addewaard Dat is pas STOER! :-) Eindelijk een wethouder op twitter!

@zangerkees: als @leonboerpuntnl 20 jaar lang met z’n bonusdrollen positief blijft bijdragen krijgt ook hij een lintje. Dat dan weer wel.

@JohnHuijzer8410: Leuk hoor, met zo motor (brommer) zonder uitlaat rondjes rijden door #Sliedrecht maar doe dat even om een uur of 11 en niet om 6 uur #mafkees

@john_blommers: Snelheidscontroles 30zone Cort vd Lindenlaan sliedrecht. Er is weinig handhaving. Vroeger kreeg je zo een bon voor fietsen op de stoep, nu niet

@NancyWitsen: Samenwerking Drechtsteden ja, Drechtstad nee! Dan nu ook stoppen met tijd- en geldverslindende Drechtstedendinsdag

@P_vEijk: Melding #Sliedrecht, jeugd aan het voetballen met een kliko. Kliko aangetroffen midden op straat, jeugd was al verdwenen.

advertentie
advertentie