Wie wint de award op Business Event 2013?

31 mei 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Over ruim twee weken vindt het Business Event Merwestroom plaats. Wie gaan maandag 17 juni met de felbegeerde awards naar huis? Hierbij nogmaals een overzicht van de genomineerden: Starter van het Jaar: Bouman Ruitersport (Shirley Bouman), Melson Groep (Lennart Broekhuizen en Morad El Ouarraki) en Jambo Media B.V. (Michel Aanen). MKB en Detailhandel: Flexivers (Arnold van Dalen en Rudolf Sluimer), Van Hoorne Entertainment (Michael van Hoorne) en De Heeren van Slydregt (Jan Baanen). Industrie en Dienstverlening: Den Breejen Groep (John den Breejen), De Bioderij (Jan Vink en Walter Kluit) en Dubbeldam Groep (Raymond Dubbeldam)

Juryvoorzitter Hans Koppelaar (van beroep notaris) maakt de winnaars bekend. Samen met de overige juryleden John van den Herik, Teus Boerman, Paul van Bakel en Gerben van der Veen staat hij voor de moeilijke taak de kandidaten te beoordelen. De tweede editie van Business Event Merwestroom wordt gehouden op maandag 17 juni in Partycentrum De Lockhorst. De presentatie is in handen van Humberto Tan. Tijdens het officiële programma, dat om 20.00 uur begint, worden de awards uitgereikt. Vanaf 21.30 uur is er voor de aanwezige ondernemers gelegenheid te netwerken.

De all-in prijs voor deze geheel verzorgde avond bedraagt 45 euro per persoon (exclusief BTW). De kaarten kunnen nog tot 17 juni worden gekocht op www.businesseventmerwestroom.nl. Leden van Vereniging Sliedrechtse Ondernemingen, Ondernemers Vereniging Kerkbuurt, Ondernemers Vereniging Graafstroom, Bedrijfskern Hardinxveld-Giessendam en Ondernemers Vereniging Hardinxveld-Giessendam krijgen korting. Neem hiervoor contact op met het bestuur van de desbetreffende vereniging. Organisator Network Business Events is te bereiken op tel. 0318-658740. Zie ook: www.businesseventmerwestroom.nl.

advertentie
advertentie