Annemarie van Gaal vervangt Humberto Tan op Business Event Merwestroom

15 juni 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Niet Humberto Tan, maar ondernemer-icoon Annemarie van Gaal, neemt de presentatie van het Business Event Merwestroom voor haar rekening. Op het laatste moment neemt zij het stokje van Tan over. Van Gaal is geen onbekende voor de Business Events die ook elders in het land worden gehouden. Eerder al presenteerde zij het event in Kampen. Ook toen verving zij Humberto Tan.

Wegens veranderende werkzaamheden bij de televisie was het lange tijd onzeker of Humberto Tan zijn bijdrage aan de Business Events zou kunnen blijven leveren. ,,Tot onze spijt heeft Humberto doorgegeven eerder te stoppen dan verwacht en helaas zal hij de komende twee Business Events niet meer presenteren," meldt Business Event Merwestroom in een bericht aan haar businesspartners. ,,We zijn erg blij een uitstekende vervanging te hebben gevonden in Annemarie. Ze is een enthousiast entrepreneur die, naast het runnen van haar eigen bedrijf, het heel erg leuk vindt om betrokken te zijn bij het ondernemerschap in Nederland en daar ook vaak presentaties of dagvoorzitterschap voor doet," luiden de laatste worden in het persbericht.

Van Gaal is regelmatig gast of jurylid op televisie. Zo is ze sinds 2007 te zien in het KRO-programma Dragons' Den, waar zij samen met enkele andere 'dragons' aan mee doet. Doel van het programma is dat mensen met een bepaald idee of concept één of meerdere dragons overtuigen om in hun plan te investeren. In ruil daarvoor bieden zij bijvoorbeeld een bepaald percentage van de aandelen in hun bedrijf aan. Ook was Van Gaal naast presentator John Williams te zienin het televisieprogramma Een Dubbeltje Op Zijn Kant, waarin ze mensen en bedrijven adviseert die in de schulden zitten.

advertentie
advertentie