Winkelen senioren

27 juni 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Voor sommige ouderen is het niet meer zo makkelijk om een middagje te gaan winkelen. De winkels zijn te ver weg of er is geen beschikking over vervoer. Stichting Waardeburghplus biedt voor deze groep mensen een georganiseerde middag winkelen aan. In de even weken is dat op maandag, in de oneven weken op vrijdag.

De Sjuttul van Waardeburgh zal dan rijden naar winkelcentrum De Meent in Papendrecht. Deelnemers worden tussen 13.30 uur en 14.00 uur thuis opgehaald en naar het winkelcentrum gebracht. Hier heeft men ongeveer anderhalf uur de tijd om op eigen gelegenheid te winkelen. Na afloop wordt iedereen weer thuis gebracht. Waardeburhgplus-leden betalen 2,50 euro, niet-leden 3 euro. Om deel te nemen, is aanmelden noodzakelijk. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 12 juli via de gratis Seniorenzorglijn 0800-4560456, optie 2.

De komende tijd organiseert Waardeburghplus winkelmiddagen naar het Makado centrum in Alblasserdam, de Ridderhof in Ridderkerk, de Walburg in Zwijndrecht en naar winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht. Via de gratis Seniorenzorglijn kunnen belangstellenden informatie opvragen wanneer welk winkelcentrum bezocht wordt. De informatie is ook te vinden op www.waardeburgh.nl.

advertentie
advertentie