Vergadering Drechtraad

29 juni 2013 om 00:00 Nieuws

REGIO - De laatste vergadering van de Drechtraad voor het zomerreces is op dinsdag 2 juli vanaf 18.00 uur in het Stadhuis van Dordrecht. Deze vergadering staat voor een belangrijk deel in het teken van financiële onderwerpen als de concept jaarstukken 2012, de eerste bestuursrapportage 2013 en de concept primaire begroting 2014 van de Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden.

In algemene beschouwingen geven de fracties in de Drechtraad hun visie op deze onderwerpen. Voorafgaand aan de algemene beschouwingen buigt de Drechtraad zich over het beschikbaar stellen van een krediet voor een onafhankelijk onderzoek naar het transitieplan Informatisering en Automatisering en over de evaluatie van het minimabeleid 2013.

De openbare vergadering van de Drechtraad begint om 18.00 uur en duurt tot circa 23.30 uur. De complete agenda vindt u op www.drechtsteden.nl onder het kopje Bestuur. In tegenstelling tot een reguliere Drechtstedendinsdag, zijn er op 2 juli geen voorbereidende carrouselvergaderingen.

advertentie
advertentie