Rivas nodigt uit tot 'Zonnige kijk op zorg'

28 juni 2013 om 00:00 Nieuws

REGIO – In de zorg gebeuren mooie dingen voor cliënten en voor medewerkers. Daarom geeft Rivas Zorggroep dit jaar een vervolg aan de campagne ‘Zonnige kijk op Zorg’. Tot en met september deelt Rivas haar zonnige kijk op zorg. Daarnaast geeft ze mensen de kans iemand uit de regio in ’t zonnetje te zetten als dank voor zijn/haar hulp.

Een luisterend oor. Iemand die voor je zorgt. Samen leuke activiteiten ondernemen omdat het alleen niet gaat. Zomaar enkele voorbeelden waaruit maar weer eens blijkt hoe belangrijk hulp uit de omgeving is. Rivas weet dat als geen ander. Mensen die iemand kennen die altijd voor hen of een ander klaarstaat, kunnen diegene nu in ’t zonnetje zetten. Zij kunnen via de actiewebsite www.zonnigekijkeopzorg.nl aangeven waarom deze persoon het verdient. Dat kunnen vrienden zijn, familieleden, buren of professionele zorgverleners. En wie weet ontvangt hij/zij dan wel een mooie bos bloemen.

Social media

Rivas biedt zorg met net dat beetje extra. En omdat zorg mensenwerk is, levert dat vaak bijzondere ervaringen met cliënten, bewoners en patiënten op. Deze mooie verhalen delen de medewerkers van Rivas tijdens de campagneperiode via sociale media. Mensen die meer willen weten over werken in de zorg en bij Rivas in het bijzonder kunnen daarvoor een aantal medewerkers volgen via www.facebook.com/werkenbijrivas, op Twitter via @WerkenbijRivas en volg Rivas-medewerkers Marion, Han, Maria en Eline. Hun berichten zijn ook te lezen op de actiewebsite. Meepraten kan met #ZonnigeKijk.

Rivas heeft een zonnige kijk op zorg en denkt in mogelijkheden voor haar cliënten en medewerkers. Rivas biedt haar medewerkers daarom mogelijkheden tot ontwikkeling, zelfstandigheid, waardering en een fijne werkomgeving.

Voor meer informatie over de zorg en diensten van Rivas: www.rivas.nl of Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief). Meer informatie over werken en leren bij Rivas en een overzicht van de actuele vacatures is te vinden op www.werkenbijrivas.nl.

advertentie
advertentie