Jai: 'Dit is pas het begin'

6 juli 2013 om 00:00 Nieuws

Volgens de bookmakers was B-Brave absoluut een kanshebber voor de eerste plaats. De boyband heeft namelijk in korte tijd een grote schare fans voor zich weten te winnen. Vooral tienermeiden schreeuwen telkens hun kelen schor als de vijf jongens het podium betreden. Daarin zat tegelijk het gevaar voor de troef uit het team van Gordon. Veel fans zijn nog te jong om zonder toestemming van hun ouders per sms te mogen stemmen. ,,Als wij wat meer oudere fans hadden gehad, waren we vast verder gekomen in deze finale", denkt ook Jai, die vooraf had gegokt op de tweede plaats. ,,Voor mij was Haris favoriet. Maar die tweede plek hadden we graag gehad. Dat was echt wel even balen voor ons. Vooral omdat je dan je eigen single mocht laten horen en dat hadden we heel graag gedaan."

H'VELD-G'DAM - Boyband B-Brave met Jai Wowor uit Hardinxveld-Giessendam heeft vrijdagavond niet de finale van X Factor gewonnen. Het immens populaire vijftal werd derde achter winnaar Haris en runner up Adriaan. Een dag na alle hectiek van de liveshow in de Hilversumse Studio 22 klinkt de 15-jarige Jai echter bepaald niet terneergeslagen. ,,Dit is pas het begin."

Toch gaat de Nederlandstalige single 'Up' nu al als een speer. De ochtend na de finale stond het nummer, geschreven door Brahim Fouradi die ook voor de tienersterren Aliyah en Monsif hits schreef, al op 15 in iTunes. En nog steeds gaat het 'up' op de ranglijst.

'Opgeheven hoofd'

Wat nu volgt weet Jai ook nog niet precies. ,,We hopen natuurlijk op een platencontract en heel veel optredens. Bijvoorbeeld op verschillende festivals deze zomer. En daar wordt op dit moment ook hard aan gewerkt door de mensen om ons heen." Hun coach Gordon verwacht dat Nederland nog veel van de boys gaat horen. ,,Hij zei dat we met opgeheven hoofd kunnen terugkijken op ons avontuur in X Factor en dat we een veelbelovende toekomst voor ons hebben", vertelt Jai.

De fans van B-Brave zijn het daar mee eens. Op twitter waren de jonge meiden bepaald niet te spreken over de derde plek van B-Brave en toen de uitslag bekend werd gemaakt vloeiden de tranen rijkelijk bij de fans, ook wel “Braviours" genoemd. Zij beloven in hun tweets de jongens trouw te blijven volgen en Jai doet via deze weg een belofte terug. ,,Jullie gaan nog heel veel van ons horen."

Jai is op twitter te volgen via @JWMUSICOFFICIAL, B-Brave via @BbraveOfficial. Zie ook www.b-brave.nl.

advertentie
advertentie