Sportieve senioren gezocht voor koersbal in de Hofstee

22 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In de recreatiezaal van de Hofstee in Sliedrecht vindt maandelijks de Spel- en bewegensociëteit van Waardeburgh plaats. Senioren komen samen voor gezelligheid, maar ook om actief bezig te zijn. Koersbal is één van de onderdelen van de Spel- en bewegensociëteit. De sociëteit heeft ruimte voor meer deelnemers. Senioren die het leuk vinden om samen met anderen koersbal te spelen zijn van harte welkom. De eerstvolgende mogelijkheid is op dinsdag 3 september van 14.15 tot 15.45 uur. De Hofstee is gevestigd aan de Elzenhof 17a. Aanmelden is niet nodig.

Koersbal is een sport waarbij het de bedoeling is dat een speler of team zijn ballen zo dicht mogelijk bij een 'doelbal’ weet te plaatsen. Voor elke bal die dichter bij de doelbal ligt dan de tegenstander, krijgt men een punt. Er wordt alleen gespeeld of in teams tot vier personen.

In de Hofstee wordt naast de maandelijkse Spel- en bewegensociëteit een aantal andere sociëteiten aangeboden. Dagelijks is er de mogelijkheid om tijdens de Loungesociëteit onder het genot van een kop koffie of thee elkaar te spreken over het nieuws of andere dingen. Daarnaast worden er Bingo-middagen georganiseerd. Geïnteresseerden kunnen op de website van Waardeburgh, www. Waardeburgh.nl, meer informatie vinden over de data en tijden van alle sociëteiten die in de Hofstee plaatsvinden. Of bel met de gratis Seniorenzorglijn 0800 – 456 0 456 en vraag naar Monique Breedijk of Joke van den Berg.

advertentie
advertentie