Eetplezier en beweegkriebels

4 september 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het Centrum voor Jeugd en Gezin in Sliedrecht organiseert diverse activiteiten waaronder de workshop eetplezier en beweegkriebels in het kader van de week van de Opvoeding. Deze is van 7 tot 13 oktober.

Ouders, mede-opvoeders, kinderen en jongeren krijgen die week weer volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen over opvoeden en opgroeien. Thema voor de Week van de Opvoeding 2013 is 'Word spelenderwijs!'.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin houdt de workshop voor ouders met kinderen tussen de een en vier jaar. Tijdens de workshop is het mogelijk om ervaringen met andere ouders te delen aan de hand van het bekijken van bestaande filmopnamen. De filmopnamen zijn gemaakt door Tischa Neve, kinderpsycholoog. Onderwerpen die tijdens deze workshop aan bod komen zijn strijd aan tafel, kinderen die niet willen eten en genoeg bewegen. Er is een jeugdverpleegkundige en een diëtist aanwezig om aan de hand van een gedekte tafel te laten zien wat een kind nodig heeft. De workshop is op donderdag 10 oktober van 19.30 uur tot 21.30 uur in het Centrum voor Jeugd en Gezin, Nicolaas Beetsstraat 2-6 in Sliedrecht. De toegang is gratis. Aanmelden kan via het consultatiebureau, per mail f.dubbeld@rivas.nl of telefonisch 0184-420 539. Kijk voor meer informatie op: www.cjgsliedrecht.nl.

advertentie
advertentie