Nieuwe schakers doen het direct goed

Nieuws

SLIEDRECHT - De jeugdcompetitie bij Schaakvereniging Sliedrecht is van start gegaan met een flink aantal nieuwkomers. Die lieten direct van zich spreken. Zo wist Joppe den Breejen direct te winnen van een andere nieuwkomer Esto Safaipour. Ook Maarten Hartkoorn startte met winst op Mitchell van Vonderen na een hele spannende partij.

In de eerste groep bewees Koos van de Berg direct zijn favorietenrol door Christiaan Verheij te verslaan. Koos is zeker van plan de opvolger van jeugdkampioen William Gijsen (die bij de senioren gaat spelen) te gaan worden. Matthias van den Dool en Roland Kop deelden het punt.

In de laddercompetitie is Mitchell van Vonderen de eerste koploper, samen met Koos van de Berg en Roland Kop.

Natuurlijk zijn nog meer nieuwkomers welkom bij Schaakvereniging Sliedrecht. De jongste jeugdspelers en beginners zullen weer training krijgen van de verschillende jeugdleiders. In de eerste groep spelen de sterkste jeugdspelers van Sliedrecht tegen elkaar. Ook de sterkste jeugdspelers zullen training krijgen en opgaan voor de examens voor de verschillende Stappen. Voor de talentvolste jeugd zullen er ook extra trainingen worden georganiseerd. De jeugdcommissie heeft Theo Dekker en Robert van Rekom bereid gevonden om de extra trainingen te gaan verzorgen. Dus elke jeugdspeler krijgt de aandacht die hij/zij verdient.

De jeugdcommissie is klaar voor het nieuwe seizoen en kunnen zeker nog nieuwe jeugdspelers gebruiken. Aanmelden kan bij Jerry van Rekom (0184-411212 of jeugd@schakendsliedrecht.nl). Natuurlijk kunnen belangstellenden ook eerst een kijkje komen nemen op de clubavond, elke donderdag vanaf 19.00 uur. De volgende clubavond vindt plaats op 12 september.

advertentie
advertentie