Bee Free Lingerie heeft een mooie collectie

17 september 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De opening van Bee Free Lingerie op het adres Kerkbuurt 51 zorgt ervoor dat het shoppen in het populaire winkelgebied wederom een stukje leuker is geworden. Filiaalleidster Ronnella Snoek geeft een rondleiding door de zaak waar bekende merken als Sapph, Felina, Naturana,Triumph en After Eden te vinden zijn. Onder het eigen label Limar verkoopt Bee Free lingerie en nacht- en badkleding.

Door Ria Scholten

In de winkel zijn de lingerietrends voor de komende winter duidelijk zichtbaar. "Naast het klassieke ivoor, wit en huidkleur zien we veel zwart, bruin en donkerrood. De collectie sluit daarmee aan op de modekleuren voor het seizoen 2013/2014", vertelt Ronnella. "In de Limar collectie zien we veel vrolijke kleuren, maar ook pastels. Je kunt dus gerust stellen dat er in onze zaak voor ieders smaak wel een set te vinden is. Het is belangrijk dat de lingerie in de juiste maat wordt aangeschaft en daarom kunnen onze klanten rekenen op een vakkundig advies."

"We verkopen BH's voor jonge meisjes vanaf maat 65AA, maar ook voor vollere dames in de maten 105G en H. Graag wil ik de aandacht vestigen op onze Felina collectie, die wordt gekenmerkt door een hoog draagcomfort, ook voor dames met een grotere maat. Een aantal modellen is met een cup H leverbaar. In de Limar collectie zorgen een gunstige prijsstelling en een goede kwaliteit voor een aantrekkelijke mix. De BH's en slips zijn bovendien in vele kleuren verkrijgbaar. De klant vindt bij ons tevens een uitgebreide Sloggi collectie met onder andere de bekende naadloze modeslips. Over het geheel genomen kun je zeggen dat de string iets aan populariteit heeft ingeboet. Veel meisjes en dames kiezen tegenwoordig voor de hipster."

Bee Free Lingerie heeft bovendien een mooie collectie nachtmode voor alle leeftijden in de maten 36 tot en met 50/52. De winkel biedt plaats aan hippe bigshirts, nachthemden en vlotte pyama's, maar ook aan klassieke nachtjaponnen en comfortabele dusters. Ook hier bekende merken als Pasha, Rebel, Pastunette, Ringella en natuurlijk Limar. Op een koude winteravond biedt een huispak, gemaakt van een soepele warme stof, veel comfort. "Strakke kleding komt in sommige gevallen nog mooier tot zijn recht in combinatie met lingerie die, waar het nodig is, de vormen corrigeert", meldt Ronnella tot besluit. "Ook hierin hebben we een ruime keuze met merken als Felina en Pastunette en Limar."

Ter ere van de opening heeft Bee Free Lingerie een leuke actie. Wie de bon uit de advertentie in Het Kompas Sliedrecht van 12 september inlevert, krijgt een aantrekkelijke introductiekorting van 7,50 euro op een aankoop van minimaal 30 euro. Bee Free Lingerie heeft behalve in Sliedrecht winkels in Capelle aan den IJssel, Hellevoetsluis, Ridderkerk, Rotterdam (2x) en Schiedam.

advertentie
advertentie