Workshop cupcakes versieren

12 september 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Van maandag 7 tot zondag 13 oktober staat Nederland voor de derde keer in het teken van de Week van de Opvoeding. Ouders, mede-opvoeders, kinderen en jongeren krijgen die week weer volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen over opvoeden en opgroeien. Thema voor de Week van de Opvoeding 2013 is ‘Word spelenderwijs!’. Het Centrum voor Jeugd en Gezin in Sliedrecht organiseert diverse activiteiten waaronder de workshop cupcakes versieren.

Deze workshop is voor meiden tussen 12-20 jaar. Tijdens de workshop leren deelnemers vier cupcakes versieren met als thema glitter en glamour. Er kan gebruik worden gemaakt van marsepein en verschillende uitsteekvormpjes. Daarnaast zijn onder andere suikerparels, sprinkels en eetbare glitters aanwezig om de cupcakes te versieren. Na afloop is het mogelijk om de cupcakes in een doos mee naar huis te nemen. Janneke Havers van boter, meel en eieren is tijdens de workshop aanwezig. De workshop is dinsdag 8 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur in het Centrum voor Jeugd en Gezin, Nicolaas Beetsstraat 2-6 in Sliedrecht. De kosten voor deze workshop bedragen € 2,50. Aanmelden kan per mail f.dubbeld@rivas.nl of telefonisch 0184-420 539. Kijk voor meer informatie op: www.cjgsliedrecht.nl

Het Centrum voor Jeugd en Gezin heeft twee taken. Ten eerste voor jeugdigen en ouders en ten tweede voor professionals. Voor alle jeugdigen en ouders is het een laagdrempelige en toegankelijke plaats waar zij met alle vragen over opgroeien en opvoeden terecht kunnen. Voor professionals is het de plaats waar zij samenwerken om vanuit hun eigen expertise informatie, advies en hulp aan jeugdigen te bieden.

advertentie
advertentie