Het Raadhuis over 'Sliedrecht, hét winkelhart!'

10 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Streekomroep MerweRTV brengt deze maand de vierde aflevering van het politieke-discussieprogramma Het Raadhuis op de buis. Gedebatteerd wordt over het thema 'Sliedrecht, hét winkelhart!'.

Te gast zijn Bart Baars (voorz. Ondernemersvereniging Kerkbuurt), Paul van Bakel (voorz. Ondernemersvereniging Winklerplein), Theo den Braanker (fractievoorzitter SGP-ChristenUnie) en Ben van der Plas (burgerraadslid PvdA).

Verbeterpunten

Duidelijk is dat de gemeente en de ondernemers nog veel punten te bespreken hebben om het winkelhart van Sliedrecht verder te verbeteren en aantrekkelijk te houden voor de consument. De komende jaren moeten daarvoor aanpassingen worden gemaakt. Ook wordt in de uitzending duidelijk dat de winkeliers aan het Burgemeester Winklerplein niet meer zitten te wachten op een kermis op het plein. Van Bakel laat een hard 'nee' horen. Het programma is vorige week opgenomen in de studio van MerweTV en wordt gepresenteerd door Peter Donk.

Uitzendingen

Het programma is in oktober dagelijks te zien op MerweTV, wisselend in de ochtend, middag en avond. Van de uitzending wordt altijd een radioversie gemaakt, die te horen is op MerweRadio op maandag, woensdag en donderdag tussen 10.00-11.00 uur, op de eerste en tweede woensdag van de maand tussen 20.00-21.00 uur. Er zijn nog diverse andere herhalingen op momenten dat een programma uitvalt. Het programma staat inmiddels op het Youtube-kanaal van Het Raadhuis en op het Youtube-omroepkanaal MerweTV. Het Raadhuis is ook te volgen op twitter @HRMerweRTV en reacties en vragen mag u sturen naar hetraadhuis@upcmail.nl.

advertentie
advertentie